Vyhledávání Pobočky 0 AAA AUTO Přihlásit se
Garáž

Parkujte auta do Garáže, kde je mezi sebou můžete porovnávat, nebo si vytvořte auto snů a my Vám ho najdeme. Více informací o voze

WhatsApp
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Momentálně je online 60 odborníků
Momentálně je online 0 odborníků Volejte denně 8:00 - 21:00 Zavolejte mi
E-SHOP
Zavřít

Kupte svůj nový vůz,
rychle a jednoduše
ONLINE


  • Doprava zdarma
    pravidelně dezinfikujeme
  • 14 dní na vrácení vozu
    Pohodlně a bezpečně, jasný původ i historie vozu
Nabídka vozů

Call centrum
AAA AUTO

Vstupní brána pro většinu našich zákazníků.
Staňte se naší posilou.

Zobrazit pracovní pozice
Call centrum AAA AUTO Hero Header

Jak to u nás vypadá?

Denně vyřídíme 3000 telefonátů. Je nás celkem 180 a ročně se u nás kariérně posune až 50 zaměstnanců.

Moderní call centrum v Praze a Ostravě je vstupní branou pro naše zákazníky

Poradíme s výběrem vozu i jeho financováním, s odkoupením vozu, stejně jako se službami po prodeji. Naše call centrum je zároveň líhní talentů pro další oddělení ve společnosti.

Praha Spojení s pražským autocentrem na Praze 8 nám dodává informace o potřebách našich klientů z první ruky. Spokojeny musí být všechny strany- zákazník, zaměstnanec i firma.
Ostrava Naše druhé velké call centrum zaměřené na český a slovenský trh. Zákazníci se na nás obracejí sami – naše různé týmy si s nimi telefonují, mailují, nebo píší přes on-line chat.
Práce v Call centru AAA AUTO
Práce v Call centru AAA AUTO

Práce u nás v call centru

Naši zaměstnanci u nás nejvíce oceňují práci v přátelském prostředí, nadprůměrné výdělky, jistotu základní mzdy, práci na HPP a kariérní růst.

Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru
Práce u nás v call centru

Připojte se k nám!

Mám zájem o spolupráci

Volné pracovní pozice

Všechny volné pozice

Příběhy zaměstnanců

„Sama ovlivňuji, jaký bude můj den.“

Po mateřské dovolené jsem nevěděla, kam jít pracovat. Po nabídce mé tety jsem začala pracovat v call centru AAA Auto a nikdy toho nelitovala. Jsem operátorkou na call centru a starám se o to, aby naši klienti dostali včas doklady ke svému novému vozu a byli spokojení- ráno nikdy nevím, co mi den přinese, a možná i proto se do práce každý den těším. Ráda sportuji a to v práci můžu ažaž- chodíme třeba na volejbal, nohejbal nebo badminton, přímo v práci si ráda zahraju stolní tenis nebo jen tak zahážu šipkama na terč. A protože jsem i hodně soutěživá, organizuju pro kolegy turnaje přímo na pracovišti. Stmeluje to náš kolektiv, který je pro mě hodně důležitý.

Anna Koubíčková

„Posouváme lidi tam, kam sami chtějí.“

Jsem ve firmě přes 20 let, jako většina mých kolegů jsem začal na telefonu, postoupil na manažerské pozice a nikdy mě nenapadlo odejít. Na call centrum k nám přichází i lidé po škole, kteří třeba ještě nemají jasno, co by chtěli v životě dělat. Mým hlavním motorem je jejich rozvoj- každý rok zhruba 40 z nich zažije kariérní posun. A tak naše bývalé kolegy najdete v různých odděleních po celé firmě, na manažerských pozicích na marketingu, IT nebo samozřejmě přímo v byznysu. Kdo má zájem, najde uplatnění nebo mu ušijeme pracovní náplň na míru.

Vojtěch Toráč

„Moje cesta napříč Áčky začala na ostravském call centru.“

Moje cesta napříč Áčky začala na ostravském call centru- zakotvila jsem zde šťastnou náhodou po příchodu z rodného Jeseníku. Práci i kolektiv jsem si hned oblíbila, a protože mě práce bavila, tak mi i dobře šla. Po roce přišla nabídka vyšší pozice spojená se stěhováním do Prahy- beru všechny výzvy a ani tuhle jsem si nenechala utéct J. Líbí se mi, že v této firmě jsou obrovské možnosti kariérního i osobního růstu. V roce 2022 byl můj tým vyhlášený jako nejlepší v mezinárodní soutěži call center. Prošla jsem si různými pozicemi od telefonování po vedení lidí, teď se nově soustředím i na rozvoj technologií a systémů, které na call centru používáme.

Viktória Olléová

„Do Áček jsem nastoupila čerstvě po maturitě, mou první prací tak byla telefonická komunikace se zákazníky.“

V tak velké firmě si ale můžete vyzkoušet různé pozice- já jsem se našla v administrativě, personální složce a jsem přímou podporou pro provoz call centra v Ostravě. Náplň práce mě baví, mám skvělé nadřízené a rozhodně jsem potkala spoustu nových přátel- těším se na každého nováčka, který se u nác bude chtít rozvíjet.

Ivona Bolf

„Začínala jsem na telefonu a nyní již vedu vlastní tým.“

V Áčkách pracuji již třetím rokem a každý rok přišla nová a větší výzva. Začínala jsem na telefonu a nyní již vedu vlastní tým. Našla jsem zde spoustu přátel, se kterými mám mnoho skvělých zážitků i mimo práci. Mohu potvrdit fakt, že jsou Áčka jedna z nejpřátelštějších firem a snaží se svým zaměstnancům vyjít vždy co nejvíce vstříc. Díky zdejšímu kolektivu a atmosféře se ráno těším do práce, kde vím, že mě každý den potká něco nového.

Karolína Strolená

„Absolventům škol mohu jenom doporučit.“

Na pražské call centrum AAA AUTO jsem nastoupil hned po VŠ, chtěl jsem nabrat nějakou praxi a první pracovní zkušenosti. Oboje se myslím podařilo- začal jsem jako reprezentant call centra, během tří let jsem se zapojil do několika nových projektů firmy. Nyní jsem součástí online FNI týmu, mou náplní je sjednávání úvěrových nebo pojistných smluv přes telefon a prodej vozů online. V našem e-shopu si může klient koupit vozidlo z pohodlí domova a nechat si ho doručit až domů. Firma mi dala skvělý start kariéry, cenné zkušenosti, možnost kariérního i osobního růstu a v neposlední řadě možnost vzdělávání v oblasti bankovnictví a pojišťovnictví zakončené akreditovanou zkouškou u ČNB.

Dan Válek

„Práce v Áčkách mě rozvíjí po všech stránkách.“

Ve firmě pracuji již 9.rokem. Za tu dobu jsem zde poznal spoustu skvělých lidí a splnil si i své sny. Díky možnostem firmy jsem byl součástí Show s Kazmou a stal se „hvězdou“ internetu J. Pokořil vlastní strach díky poukazu na bungee jumping, který jsem dostal jako odměnu za kvalitně odváděnou práci.

Zdeněk Pražák

Customer Service Specialist, Praha

Co tě u nás naučíme?

Dokonale se
orientovat v autech
Vést úspěšný
obchodní hovor
Formulovat jasně
požadavky
Mít přehled o
všech úvěrech
Aktivně spolupracovat
s kolektivem
Utrácet více peněz
Utrácet více
peněz